Sol- & Säkerhetsfilm

För ett optimalt inomhusklimat

Skapa ett riktigt skönt arbetsklimat för dig och dina anställda och spara samtidigt in på driftkostnader med hjälp av solfilm. Även om solen är härlig kan det bli riktigt påfrestande att arbeta i ett varmt rum. Fönster med kallras är inte heller någon dröm. Förstärk dina fönster med säkerhetsfilm för att skapa en tryggare miljö. Hör med oss hur vi kan hjälpa dig.

Solfilm

Solfilm med värmeavvisande egenskaper bidrar till att byggnader förbrukar mindre energi, genom att hålla interiörens temperatur mer kontrollerbar och stabil. En effektiv användning av solfilmer kan minska solvärmen med upp till 77 %, minska beroendet av luftkonditionering, värme, persienner och belysning samt bidra till en effektivare temperaturreglering. På så sätt blir inomhusklimatet svalare, bekvämare och energieffektivt.

Se mer vad vi gjort
SunStop monterar solfilm

Säkerhetsfilm

Säkerhetsfilmer ger en förstärkning på glasytor vilket ger en säkrare miljö, där varken människor, inredning eller utrustning riskerar att skadas av glassplitter. Samtidigt ökar det skyddet mot intrång.  De optiskt klara säkerhetsfilmerna är transparenta och omöjliga att upptäcka på glas, vilket gör dem till ett perfekt eftermonterat skydd.

Se mer vad vi gjort

Facebook